wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 073 553 3341
DPA. dpa@wdh-dam.nl

Webinar Dermatologie: Van buiten naar binnen kijken, 8 juni 2021

Datum dinsdag 8 juni
Locatie Onbekend
Doelgroep Huisartsen
Organisatie WDH-DAM
Accreditatie 3 uur
Prijs 70.00

Van buiten naar binnen kijken - eczeem en proctologie voor de huisarts 

Eczeem is een van de meest voorkomende dermatologische aandoeningen. Door jeuk, zichtbaarheid en chroniciteit kan eczeem een grote impact op iemands leven hebben. De verschillende eczeembeelden, diagnostiek en behandelingen zullen aan de hand van casuïstiek worden besproken. Hierbij zullen wij u de praktische tips meegeven, die we ook op ons verpleegkundig eczeemspreekuur geven. En als u daar niet mee uitkomt, laten we zien hoe wij uw eczeem patiënten in Meander verder kunnen helpen met lichttherapie, orale immunosuppressiva en nieuwe ontwikkelingen, zoals een te infecteren biological.

De proctologie is een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Vaak kunnen klachten waar de patiënt door schaamte al langere tijd mee rondloopt vlot worden verminderd met instructies door de huisarts of dermatoloog en eenvoudige behandelingen. De meest voorkomende aandoeningen passeren de revue tijdens deze voordracht. En nieuwe ontwikkelingen worden besproken.  

PROGRAMMA

18:30 - 19:45 uur   "Eczeem - van smeren tot injecteren"
                              dr. Anneke van Lynden van Nes, dermatoloog Meander Medisch Centrum

19:45 - 20:15 uur   Pauze

20:15 - 21:30 uur   "Proctologie, even opfrissen"
                               drs. Mente Bousema, dermatoloog Meander Medisch Centrum

DATUM
Dinsdag 8 juni 2021.

LOCATIE
Online (ZOOM)

GROEPSGROOTTE

Minimaal : 12
Maximaal: 45

CURSUSKOSTEN

WDH-leden € 70,- voor huisartsen 

Niet WDH-leden € 100,- 

De inning van de cursusgelden vindt uitsluitend plaats door middel van automatische incasso.

INSCHRIJVING

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Maak bij het inschrijven gebruik van uw inlogcode. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Per e-mail ontvangt u een bevestiging van inschrijving, uw afgegeven machtiging en de daarbij behorende factuur. Uw aanmelding is pas definitief als wij uw machtiging hebben ontvangen.
Sluitingsdatum inschrijving 1 juni 2021.

Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u bevestiging van deelname en informatie om deel te kunnen nemen aan de online training.

ACCREDITATIE

Voor deze webinar is 3 uur accreditatie aangevraagd bij de Federatie WDH-DAM. De instellingsaccreditatie is afgegeven door het Accreditatiebureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.


ANNULERINGSREGELING  

Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot een week voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 25,- administratiekosten. Bij latere annulering behouden wij ons het recht voor om de volledige cursuskosten in rekening te brengen. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door ene collega.