wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 085 - 013 18 25
DPA. dpa@wdh-dam.nl

WELKOM BIJ DPA-DAM

Welkom bij de DPA-DAM! 

DPA-DAM is een werkgroep vanuit de WDH voor Deskundigheidsbevordering van de Praktijkassistenten werkzaam in de regio Dommel, Aa en Maas. 
Wij bieden interessante, geaccrediteerde cursussen die erkend worden door het kwalititeitsregister.

Wil jij je kennis op peil houden of heb je altijd al meer willen weten over een bepaald onderwerp? 

WAT DOET DE DPA-DAM VOOR U

De DPA-DAM is een werkgroep vanuit de WDH-DAM (Werkgroep District Huisartsen) die staat voor het behouden van de deskundigheid van de praktijkassistenten. De DPA-DAM doet dit via het organiseren van geaccrediteerde nascholingen. 

We organiseren per jaar minimaal 6 nascholingen voor u die voldoen aan de huidige kwaliteitseisen van het kwaliteitsregister. De onderwerpen die we voor u kiezen sluiten aan op het programma van de WDH-dam en bij de dagelijkse taken van de praktijkassistent.

Kijk bij actuele nascholingen voor onze meest actuele cursussen en meld je aan!

Aangezien wij altijd bezig zijn met het verbeteren en vergroten van ons aanbod aan cursussen, zijn we op zoek naar enthousiaste praktijkassistenten die ons tegen een vergoeding willen ondersteunen.

WERKEN BIJ DPA-DAM

De DPA dam is een werkgroep vanuit de WDH-DAM die staat voor het behouden van deskundigheid van de praktijkassistente. Dit doet de DPA dam via het organiseren van nascholingen. Het doel is om voor de praktijkassistente 6 nascholingen per jaar te organiseren.

De werkgroep bestaat uit een coördinatrice en een aantal leden, praktijkassistenten. Daarnaast participeert er in de werkgroep een lid (huisarts) van de WDH-DAM. 

We verwachten dat elk lid van de werkgroep minimaal één nascholing per jaar zelfstandig organiseert of twee nascholingen met een tweetal. Een nascholing organiseren bestaat uit verschillende activiteiten. De onderwerpen worden besproken in de werkgroepvergaderingen en we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op het programma van de huisartsen en bij de interesses van de praktijkassistenten. Als je een nascholing organiseert regel je het programma, de locatie, de sprekers, catering, mailing en alle overige bijkomende zaken. Hiervoor hebben we een draaiboek ontwikkeld. 

Om ervoor te zorgen dat de nascholingen voor de DPA-DAM in ons district ook voor de toekomst op een goed niveau blijft, is uitbreiding van ons team gewenst. Het is de bedoeling dat er per WDH-regio, t.w. regio Oss e.o., regio Uden-Veghel e.o., en de regio ’s-Hertogenbosch e.o. minimaal twee praktijkassistenten in de werkgroep DPA afgevaardigd zijn. Hoe meer leden, des te meer nascholingen er kunnen worden aangeboden en op deze manier blijft de werkbelasting voor onze leden beperkt. 

We zijn een gezellig en inspirerend team. Wij vinden het leuk en leerzaam om naast onze huidige baan op een andere manier met ons vak bezig te zijn. 
Kom ons helpen, dat is gezellig en leerzaam!

Is je interesse gewekt en wil je ons team komen versterken of wil je nog wat extra informatie, neem dan contact op met Debby de Voigt