wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 085 - 013 18 25
DPA. dpa@wdh-dam.nl

EKC-Terug-Kom-Bijeenkomst, 23 november 2021

Datum dinsdag 23 november
Locatie Hotel Van der Valk 's-Hertogenbosch-Vught
Doelgroep Huisartsen
Organisatie Federatie WDH-DAM
Accreditatie 4 uur
Prijs 150.00

 

Op dinsdag 23 november 2021 organiseren wij de eerstvolgende EKC vervolgcursus 


LEIDING GEVEN, DEEL 1 

Wat heb je daarvoor nodig; basisvaardigheden

Huisartsen geven leiding aa praktijkondersteuners, doktersassistenten en aan collega huisartsen in de praktijk en in de toetsgroep. Werkgeverschap, de coƶrdinatie van werkoverleg, taakdelegatie en coaching van de uitvoering van werkprocessen zijn aspecten die voor veel huisartsen nieuw en onbekend zijn. Leiderschap vereist praktische kennis, communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen opvattingen en persoonlijk handelen. In deze cursus wordt de gelegenheid geboden om de benodigde competenties te vergroten. Diverse aspecten van leidinggeven en coachen komen aan bod, zowel in theorie als in oefensituaties.

Waarom deelnemen?

In deze cursus leidinggeven gaan we aan de slag met persoonlijke leiderschapsvaardigheden. De verschillende leiderschapsstijlen komen aan bode en ook situationeel leidinggeven. Je leert herkennen welke leiderschapsstijl jouw voorkeur heeft en welke je nog meer kunt inzetten. We gaan daarmee vooral ook oefenen. Situationeel leiderschap zoomt in op de communicatie tussen jou en je patiƫnten, medewerkers en collega's. Naast verkenning van de theorie is er wederom gelegenheid het situationeel leidinggeven toe te passen op je eigen situatie.

DOCENT

 Arie Keijzer van Bureau Keijzer & van de Jagt Advies


LOCATIE

Hotel van der Valk, 's-Hertogenbosch - Vught, zaal Uilenburg, Bosscheweg 2, 5261 AA  Vught
Telefoon: 073 - 658 7777


NB: indien vanwege COVID-19  de cursus niet fysiek kan plaatsvinden dan zal de cursus online worden gegeven.

 

TIJD

15.45 - 16.00 uur   : ontvangst en inschrijving

16.00 - 20.00 uur   : cursus
Ongeveer halverwege programma soep en broodjes

GROEPSGROOTTE
Minimaal 10 personen
Maximaal 14 personen

ACCREDITATIE

Deze nascholing telt mee voor uw EKC-registratie en wordt voor 4 uur geaccrediteerd. 
 
De Erkend Kwaliteitsconsulent dient tenminste 40 uur aantoonbaar betrokken te zijn geweest bij het organiseren van kwaliteitsbeleid in een huisartsengroep in de laatste 5 jaar.
De Erkend Kwaliteitsconsulent dient deel te nemen aan tenminste 20 uur relevante geaccrediteerde nascholing op dit vakgebied per 5 jaar.
 
KOSTEN

Voor WDH-leden € 150,- 
De inning van de cursuskosten vindt uitsluitend plaats door middel van automatische incasso.

INSCHRIJVING

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Maak bij het inschrijven gebruik van uw inlogcode. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.
Per e-mail ontvangt u een bevestiging van inschrijving, uw afgegeven machtiging en de daarbij behorende factuur. Uw aanmelding is pas definitief als wij uw machtiging hebben ontvangen.

Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u bevestiging van deelname.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Neemt u s.v.p. kennis van onze Algemene voorwaarden nascholingsactiviteiten (inclusief annuleringsvoorwaarden). Ga hiervoor naar of klik op de volgende link: https://www.wdh-dam.nl/algemene-voorwaarden-nascholingsactiviteiten.