wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 073 553 3341
DPA. dpa@wdh-dam.nl

Vaardigheidstraining Medisch technisch handelen, 28 februari 2019

Datum donderdag 28 februari
Locatie Jeroen Bosch ziekenhuis
Doelgroep Huisartsen
Organisatie Federatie WDH-DAM
Accreditatie 2 uur
Prijs 95.00De Federatie WDH-DAM organiseert in samenwerking met de Jeroen Bosch Academie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis de vaardigheidstraining "Zorg voor maagsonde, stoma en blaascatheter".
De trainingen worden in carrousselvorm uitgevoerd. Om de deelnemers voldoende tijd en ruimte te bieden om de vaardigheid op correcte wijze eigen te maken is gekozen voor zeer kleine groepjes. Na evaluatie wordt een eventueel vervolg en opschaling in overweging genomen. 

Leerstof

- (Maag) sonde verwisselen in de thuissituatie
- Stomazorg
- Katheteriseren & zorg voor een blaaskatheter

Werkvormen

- Onderwijsleergesprek
- Demonstratie
- Praktisch oefenen met fantomen

De uitvoering van de trainingen wordt verzorgd door inhoudsdeskundigen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. De betreffende docenten beschikken in ruime mate over expertise op het betreffende gebied 

Datum en tijd

Donderdag 28 februari 2019 van 19.00 tot 21.00 uur 

Locatie

Skillslab: B2.016  van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ  's-Hertogenbosch. 

Kosten

Voor WDH-leden € 95,00
Voor niet WDH-leden € 175,00

Aantal deelnemers

Minimaal 9, maximaal 12

Accreditatie

Deze nascholing is voor 2 uur geaccrediteerd door de Federatie WDH-DAM. 

Inschrijving

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Maak bij het inschrijven gebruik van uw inlogcode. Indien u deze kwijt bent stuur dan s.v.p. een e-mail naar info@wdh-dam.nl, meestal ontvangt u dan nog dezelfde dag (maandag t/m donderdag) uw inloggegevens.
Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. Sluitingsdatum inschrijving  30 november 2019 
Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, uw afgegeven machtiging en de factuur. Vergeet s.v.p. niet om uw ABAN bankrekeningnummer in te vullen. U bent pas ingeschreven als u een machtiging heeft afgegeven.

Annuleren

Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot  drie dagen voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 25,-- administratiekosten. Bij latere annulering behouden wij ons het recht voor om de volledige cursuskosten in rekening te brengen. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.