wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 085 - 013 18 25
DPA. dpa@wdh-dam.nl

EKC-Terug-Kom-Bijeenkomst, 30 november 2022

Datum woensdag 30 november
Locatie Hotel Van der Valk 's-Hertogenbosch-Vught
Doelgroep
Organisatie Federatie WDH-DAM
Accreditatie 4 uur
Prijs 150.00
Vindt ook 3 november plaats!


EKC-VERVOLGCURSUS LEIDING GEVEN 2


ZET JE MEDEWERKERS IN HUN KRACHT, 

door feedback te geven en te ontvangenHuisartsen geven leiding aan praktijkondersteuners, doktersassistenten en aan collega huisartsen in de praktijk en in de Toetsgroep. Werkgeverschap, de coördinatie van werkoverleg, taakdelegatie en coaching van de uitvoering van werkprocessen zijn aspecten die voor veel huisartsen nieuw en onbekend zijn. Leiderschap vereist praktische kennis, communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen opvattingen en persoonlijk handelen. Eén van de taken van de EKC is het initiëren van nascholing binnen de eigen groep, en het opzetten van kwaliteitsverbeterplannen. Leidinggeven is één van de onderwerpen binnen dit kwaliteitsbeleid. In deze cursus wordt de gelegenheid geboden om leiderschapscompetenties te vergroten. Diverse aspecten van leidinggeven en coachen komen aan bod, zowel in theorie als in oefensituaties. 

Waarom deelnemen? 
In de KC-vervolgcursus Leidinggeven 1 kwamen stijlen van leidinggeven en situationeel leiderschap aan de orde. In Leidinggeven 2 komt het werken met feedback aan bod. De feedbackregels worden toegelicht, evenals de toegevoegde waarde van effectieve feedback, de barrières en beperkingen. In oefensituaties kun je je deze techniek eigen maken. Het tweede onderwerp van de cursus is de gesprekscyclus: het functioneringsgesprek (ook wel jaargesprek genoemd) en het beoordelingsgesprek. Het te berde brengen van negatieve boodschappen en het bespreken van loopbaanperspectieven. Ook rond dit onderwerp wordt er geoefend.

Doelgroep

Erkend KwaliteitsConsulenten (EKC-en)

Datum

Woensdag 30 november 2022.

NB: indien vanwege COVID-19  de cursus niet fysiek kan plaatsvinden dan zal de cursus online worden gegeven

Tijd

15.45 - 16.00  uur   :  ontvangst en inschrijving met koffie / thee
16.00 - 20.00  uur   :  cursus
Ongeveer halverwege het programma is er soep en broodjes.
 

Locatie

Hotel van der Valk 's_Hertogenbosch - Vught
Bosscheweg 2
5261 AA  Vught

Groepsgrootte

Minimaal 10 personen
Maximaal 14 personen.

Duur cursus

4 uur.

Docent

De cursus wordt verzorgt door Arie Keijzer van Keijzer & Van der Jagt scholing.

Zelfstudie

Er is geen zelfstudie nodig.

Accreditatie

Deze nascholing telt mee voor uw EKC-registratie en wordt voor 4 uur geaccrediteerd.

De Erkend Kwaliteitsconsulent dient tenminste 40 uur aantoonbaar betrokken te zijn geweest bij het organiseren van kwaliteitsbeleid in een huisartsengroep in de laatste 5 jaar.
De Erkend Kwaliteitsconsulent dient deel te nemen aan tenminste 20 uur relevante geaccrediteerde nascholing op dit vakgebied per 5 jaar. 

Canmeds

  • Medisch handelen 40%
  • Communicatie 40%
  • Samenwerking 20%

Kosten

Voor WDH-leden € 150,-, niet WDH-leden € 250,-

De inning van de cursuskosten vindt plaats door middel van automatisch incasso.


Inschrijving

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Maak bij het inschrijven gebruik van uw inlogcode. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Per e-mail ontvangt u een bevestiging van inschrijving, uw afgegeven machtiging en de daarbij behorende factuur. Uw aanmelding is pas definitief als wij uw machtiging hebben ontvangen.
Een week voor aanvang van de cursus ontvangt u bevestiging van deelname.


Annuleringsvoorwaarden

Neemt u s.v.p. kennis van onze Algemene voorwaarden nascholingsactiviteiten (inclusief annuleringsvoorwaarden). Ga hiervoor naar of klik op de volgende link: https://www.wdh-dam.nl/storage/wdhdam_nl/algemene-voorwaarden-2022.pdf