wdh-dam
WDH-DAM Bel ons: 073 553 3341
DPA. dpa@wdh-dam.nl

EKC-Terug-Kom-Bijeenkomst, 5 november 2020

Datum donderdag 5 november
Locatie Hotel Van der Valk 's-Hertogenbosch-Vught
Doelgroep Huisartsen
Organisatie Federatie WDH-DAM
Accreditatie 4 uur
Prijs 150.00

 

Op donderdag 5 november 2020 organiseren wij de eerstvolgende EKC vervolgcursus 


BALANS WERK & PRIVE

 

Het doel van dit programma is een antwoord te vinden op vragen als, welke factoren zijn van invloed op mijn energie als huisarts, hoe herken ik een te hoge werkdruk en hoe kan ik die hanteren, hoe blijf ik energiek in het werk? Het programma reikt kennis aan over de factoren die de werksatisfactie van huisartsen positief beïnvloeden en stimuleert de deelnemers om met praktische voornemens naar huis te gaan.

Waarom deelnemen?
Het huisartsenvak wordt door de meeste huisarts/EKC met veel plezier uitgeoefend, het contact met mensen en de vrijheid om eigen interesses verder te kunnen ontwikkelen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast vinden veel huisarts/EKC het vak op sommige punten zwaar. Zo zijn daar de toenemende organisatorische papierwinkel, de patiënt die gewapend met een hoop internetkennis ingewikkelde vragen heeft en is er de problematiek die soms te lastig is om in tien minuten goed af te handelen met daardoor het risico op fouten. Iedere huisarts/EKC zal hierin zijn eigen energiegevers en energievreters herkennen.

Docent
Arie Keijzer, van Keijzer & Van der Jagt


Locatie

Hotel van der Valk 's-Hertogenbosch - Vught, zaal Uilenburg
5261 AA Vught
Telefoon 073 - 658 77 77


Tijd

15.45 uur   Ontvangt en inschrijving 

16.00 uur   Start programma

20.30 uur   Einde

Ongeveer halverwege programma soep en broodjes

Groepsgrootte

Minimaal 12, maximaal 14 deelnemers.

Accreditatie

Deze nascholing telt mee voor uw EKC-registratie en wordt voor 4 uur geaccrediteerd. 
 
De Erkend Kwaliteitsconsulent dient tenminste 40 uur aantoonbaar betrokken te zijn geweest bij het organiseren van kwaliteitsbeleid in een huisartsengroep in de laatste 5 jaar.
De Erkend Kwaliteitsconsulent dient deel te nemen aan tenminste 20 uur relevante geaccrediteerde nascholing op dit vakgebied per 5 jaar.
 
Kosten

Voor WDH-leden € 150,- 
De inning van de cursuskosten vindt uitsluitend plaats door middel van automatische incasso.
Neemt u s.v.p. kennis van onze Algemene voorwaarden nascholingsactiviteiten (inclusief annuleringsvoorwaarden). Ga hiervoor naar of klik op de volgende link: https://www.wdh-dam.nl/algemene-voorwaarden-nascholingsactiviteiten.
 

Inschrijving

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Maak bij het inschrijven gebruik van uw inlogcode. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.
Per e-mail ontvangt u een bevestiging van inschrijving, uw afgegeven machtiging en de daarbij behorende factuur. Uw aanmelding is pas definitief als wij uw machtiging hebben ontvangen.
Sluitingsdatum inschrijving 1 oktober 2020.
 

Corona-maatregelen

Wij houden ons aan de actuele regels en maatregelen van het RIVM en verzoeken u om dit ook te doen. De locatie is volgens de meest actuele normen aangepast. Zo kunt u op een veilige manier aan de cursus deelnemen.